tel

 + 34 972 50 01 23

correo

Situació

Situacion

Neteja de vidres

Ens encarreguem de la neteja dels vidres de restaurants, hotels, col·legis, centres geriàtrics, comerços i edificis en general. Comptem amb la maquinària necessària per poder fer la nostra feina de forma eficient i professional. Fem servir productes d’alta qualitat que ens permeten oferir un resultat professional i durador.

Per conèixer millor els nostres serveis només necessita trucar-nos per telèfon. En el menor temps possible rebrà la visita d’un dels nostres comercials. Després de comprovar les seves necessitats, se li donarà un pressupost sense compromís en el qual es detallaran tots els treballs a realitzar.

L’equilibri entre preu i qualitat és una de les característiques més reconeixibles de la nostra empresa. Tenint en compte que aquest tipus de treballs pot convertir-se en un de llarga durada, li oferim el nostre servei de manteniment perquè la seva propietat llueixi sempre la seva millor imatge.

Recordeu que comptem amb professionals en aquest sector que fan la seva feina de manera exhaustiva per aconseguir un resultat a l’alçada de les seves circumstàncies. 

Contacte 

Contacte 

Avis legal           Politica de privacitat           Politica de Cookies