neteja per decés

Els nostres serveis de neteja post mortem estan dissenyats per a fer front a totes les necessitats de neteja i desinfecció després d’un decés. Com empresa de neteja professional a Figueres amb experiència en la gestió de situacions delicades, entenem que aquest procés pot ser aclaparador per a les famílies en un moment de dol i pèrdua. Per això, ens comprometem a realitzar el nostre servei de neteja per decés amb discreció, confidencialitat i rapidesa.

Un dels aspectes fonamentals del nostre servei de neteja per decés és el tractament amb ozó, una tècnica efectiva per a eliminar olors desagradables i neutralitzar bacteris i virus presents en l’ambient. El nostre equip utilitza maquinària i productes especialitzats per a assegurar una neteja profunda i completa de totes les àrees de l’habitatge, incloent-hi l’eliminació adequada d’objectes contaminats, la desinfecció de superfícies i la neteja de tèxtils com a cortines o roba.

A més, ens encarreguem de la retirada i disposició adequada de les restes biològiques d’acord amb els protocols estatals i regulacions sanitàries vigents. Prioritzem la seguretat i salut dels nostres clients, així com la dels nostres empleats, seguint estrictes estàndards de neteja i desinfecció.

Confia en els nostres professionals per a dur a terme una neteja segura i adequada

Si necessites més informació o vols sol·licitar un pressupost sobre el nostre servei de neteja per decés, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Confia en professionals per a assegurar-te que la neteja per decés es realitzi de manera adequada i segura.

1. Tractament amb ozó: L’ozó és un potent desinfectant que pot eliminar eficaçment bacteris, virus i olors desagradables. S’utilitza per desinfectar l’aire i les superfícies de la casa, garantint un ambient segur i net.

2. Retirar restes biològiques: Es realitza una minuciosa eliminació de qualsevol resta biològica present a la casa, com sang, fluids i altres materials, seguint els procediments de seguretat i regulacions establertes.

3. Neteja i desinfecció de la casa: Es duu a terme una neteja exhaustiva de totes les àrees de la casa, incloent-hi parets, sostres, mobles i objectes per desinfectar manera efectiva, assegurant l’eliminació de qualsevol rastre de contaminació biològica.

4. Eliminació d’objectes contaminats: S’identifiquen i eliminen tots els objectes que hagin estat en contacte amb les restes biològiques, com ara matalassos, catifes, cortines, roba i altres elements que puguin haver estat contaminats.