Serveis de Neteja

A Activitats i Serveis oferim els nostres serveis de neteja a Figueres i altres poblacions de l’Alt Empordà

Activitats i Serveis

Neteja d’oficines i empreses

Una imatge neta i polida, és la millor imatge que podem donar de la nostra empresa i és el primer que veuran els nostres clients. És important mantenir ambients nets en qualsevol entorn laboral, gran part del nostre temps el passem treballant i un ambient fresc i net proporciona confort i benestar, contribuint a una millor concentració i al fet que tots treballem millor.

Activitats i Serveis

Neteja de locals comercials

Ens encarreguem de la neteja dels vidres d’aparadors, comerços i edificis en general. Comptem amb la maquinària necessària per poder fer la nostra feina de forma eficient i professional. Fem servir productes d’alta qualitat que ens permeten oferir un resultat professional i durador.

Activitats i Serveis

Neteja de la llar

Els nostres serveis de neteja de la llar s’adapten sempre a les teves necessitats concretes. De manera setmanal, quinzenal, mensual en els horaris que vulguis, sense restriccions ni condicions de permanència, i per a les tasques de la llar que necessitis.

Activitats i Serveis

Neteja de piscines

Buidem els vasos de piscines i spas per netejar-los físicament retirant tota la matèria orgànica. Apliquem aigua a pressió a parets i sòl dels continents com a pas previ a la impregnació amb productes desincrustants.

Desinfecció efectuada mitjançant la dosificació de productes químics com a hipoclorit, reguladors de pH o coagulants. El control i la dosificació es pot dur a terme manualment amb el nostre personal qualificat o de forma automatitzada.

Activitats i Serveis

Neteja de vidres amb Alçada

Ens encarreguem de la neteja dels vidres de restaurants, hotels, escoles, centres geriàtrics, comerços i edificis en general. Comptem amb la maquinària necessària per poder fer la nostra feina de forma eficient i professional. Fem servir productes d’alta qualitat que ens permeten oferir un resultat professional i durador.

Activitats i Serveis

Neteja de Comunitats de Veins

Comptem amb un equip altament qualificat i compromès, que s’encarrega de fer una neteja profunda i minuciosa a totes les àrees comunes de l’edifici, inclòs escales, passadissos, ascensors, patis, terrasses i zones enjardinades. Ens assegurem que cada racó quedi net i lluent per al gaudi de tots els veïns.

Activitats i Serveis

Neteja d’Obra Nova

Oferim un servei de neteja especialitzat de neteja d’obra nova perquè el teu projecte de construcció o remodelació quedi impecable i llest per al seu ús. Sabem que després d’una obra, és comú que quedin restes de pols, pintura, ciment, entre altres, per la qual cosa comptem amb un equip altament capacitat per a netejar en profunditat cada racó i deixar tot en perfectes condicions.

Activitats i Serveis

Neteja de parkings

Disposar d’una plaça de garatge ofereix molts avantatges, com ara comoditat, tranquil·litat, seguretat de les persones i dels vehicles, estalvi de temps, protecció del vehicle per les inclemències meteorològiques com dels actes vandàlics o robatoris, etc., però acumula molta brutícia per ús intens diari. A Activitats i Serveis oferim un servei de neteja que permet gaudir d’unes instal·lacions netes i cuidades. 

Servei de neteges especials

El nostre servei de neteges especials inclou neteja per decessos, neteja del sector sanitari, neteja de maquinària, neteja de sinistres de foc, neteja d’inundacions, neteges per Síndrome de Diògens, neteja amb ozó, entre d’altres.

El nostre equip de professionals altament capacitats i amb àmplia experiència en neteges especials està preparat per enfrontar diferents desafiaments i oferir solucions eficients i segures en situacions de neteja complexes i delicades.

Ens assegurem de fer ús d’equips, productes i tècniques especialitzades per garantir la neteja adequada de cada situació, complint amb les regulacions i normatives aplicables.

Una neteja per decés és un procés de neteja que es realitza en l’espai on ocorre una defunció. Això pot incloure la neteja i la descontaminació de l’espai, la remoció de restes biològiques, l’eliminació d’olors i la restauració del lloc al seu estat original o habitable. A Activitats i Serveis duem a terme neteges per decés amb un equip de professionals capacitats i certificats en la gestió de neteges post mortem, seguint protocols específics per garantir una neteja adequada i segura de l’espai.

A Activitats i Serveis ofereim serveis de neteja destinats a garantir la neteja, la desinfecció i el manteniment adequat d’instal·lacions sanitàries, com ara hospitals, clíniques, consultoris mèdics, laboratoris, farmàcies, centres d’atenció sanitaris i altres entorns d’atenció mèdica.

El servei de neteja de sinistres de foc és un procés especialitzat que es duu a terme després d’un incendi en una propietat, amb l’objectiu de netejar, restaurar i descontaminar l’àrea afectada. A Activitats i Serveis estem capacitats en la neteja de sinistres de foc, la qual implica la manipulació de materials perillosos, així com l’aplicació de tècniques i equips especialitzats.