neteja d'escoles

A Activitats i Serveis estem compromesos a proporcionar un servei de neteja minuciós i d’alta qualitat per a escoles i centres educatius. Entenem que una bona higiene i desinfecció són essencials per a la salut i el benestar dels nostres infants. Per això, adoptem totes les precaucions necessàries per utilitzar en tot moment i lloc els productes adequats per garantir la seguretat dels nadons, nens i adolescents que freqüenten aquestes instal·lacions.

El nostre procés comença amb una anàlisi completa de les instal·lacions de l’escola o del centre educatiu. Això ens permet establir un pla de neteja i desinfecció eficient i ben organitzat, elaborat conjuntament amb el nostre client.

A continuació, detallem algunes de les àrees clau que es netegen i desinfecten amb el nostre servei de neteja per a escoles i centres educatius:

  • Entrada, sales d’Administració i Direcció: Aquestes àrees de gran tràfic són objecte de neteja i desinfecció regulars per garantir un ambient segur per a tots.
  • Mobiliari de les Aules i Despatxos: Ens encarreguem de la neteja exhaustiva dels mobles per assegurar un espai d’aprenentatge lliure de gèrmens.
  • Banys i vestuaris: Aquestes àrees es netegen i desinfecten a fons per evitar la propagació de malalties.
  • Escales i passadissos: Mantenim aquestes àrees de gran circulació neta i segura.
  • Zones d’esbarjo, Sales de professors i Sales d’Actes: Aquestes àrees comunes són netejades i desinfectades regularment.
  • Gimnàs i vestuaris: Ens ocupem de la neteja i desinfecció d’aquestes àrees per assegurar un espai segur per a l’activitat física.
  • Cuina i Menjador: Mantenim aquestes àrees netes i higièniques per garantir la seguretat alimentària.
  • Paviments: Ens encarreguem de la neteja i desinfecció dels paviments per mantenir una aparença neta i professional.
  • Elements com ordinadors, telèfons, papereres, vidres, marcs, portes i interruptors: aquests elements de contacte freqüent també es desinfecten per a prevenir la propagació de gèrmens.

A Activitats i Serveis ens enorgulleix oferir un servei de neteja professional i de confiança a Figueres per a escoles i centres educatius. Creiem que un ambient net i segur és fonamental per a l’aprenentatge i el creixement dels nostres nens. Amb la nostra ajuda, podràs tenir la tranquil·litat de saber que la teva escola o centre educatiu està en les millors condicions de neteja.