Neteja de piscines

La neteja de piscines és essencial per assegurar-ne el bon funcionament i la qualitat de l’aigua i garantir un entorn saludable i agradable per als banyistes. A Activitats i Serveis fem servir tècniques avançades i productes especialitzats per eliminar la brutícia, la runa i els gèrmens de les superfícies de la piscina.

La neteja regular de la piscina és fonamental per prevenir l’acumulació de bacteris i algues, que poden causar problemes de salut i deteriorar la qualitat de l’aigua. Com a professionals en la neteja de piscines disposem del coneixement i l’experiència necessaris per fer una neteja exhaustiva. Això garanteix que podràs gaudir d’una experiència segura i plaent a la piscina.

Posada a punt de Piscines

Al nostre servei de neteja professional de piscines a Girona , duem a terme un procés exhaustiu per garantir la neteja i desinfecció completa dels gots . En primer lloc, buidem els gots per poder netejar-los físicament, eliminant tota la matèria orgànica acumulada. A continuació, utilitzem aigua a pressió per netejar les parets i el terra , preparant-los per a la següent etapa. En aquesta etapa, impregnem les superfícies amb productes desincrustants per eliminar qualsevol residu o incrustació.

Quan els vasos estan nets, procedim a la desinfecció mitjançant la dosificació precisa de productes químics com hipoclorit, reguladors de pH i coagulants. Aquest procés garanteix l’eliminació de bacteris, algues i altres microorganismes perjudicials per a la salut. La dosificació i el control d’aquests productes es poden fer manualment pel nostre personal altament capacitat o de manera automatitzada, assegurant l’eficàcia i la seguretat del tractament.

El nostre objectiu és proporcionar un entorn segur i saludable per a tots els usuaris de les piscines i spas. Amb el nostre enfocament meticulós i la utilització de productes de qualitat, ens assegurem que cada got estigui net, desinfectat i en condicions òptimes per gaudir-ne.

Beneficis de Contractar el nostre Servei

Contractar el nostre servei professional de neteja de piscines té nombrosos beneficis. En primer lloc, estalvies temps i esforç, ja que ens encarreguem de totes les feines de neteja. A més, reduiràs els riscos de problemes de salut degut a una aigua contaminada o desequilibrada químicament. També us ajudarà a prolongar la vida útil de la piscina i els seus components en rebre una neteja adequada.

Posa’t en contacte amb Activitats i Serveis i explica’ns què necessites. Us farem un pressupost totalment personalitzat d’acord amb les vostres necessitats. Confia en el nostre equip de professionals per dur a terme la neteja i desinfecció de la teva piscina o spa de manera eficient i segura.