Empresa de neteja

Trobar una empresa de neteja de confiança és essencial per mantenir la teva llar neta i ordenada. Si vius a Figueres i busques serveis de neteja professionals, amb Activitats i Serveis trobaràs tots els serveis de neteja disponibles per a la teva llar, des dels serveis més bàsics de manteniment fins a les tasques més especialitzades.

Serveis de Neteja per a Pisos i Cases

Serveis de neteja regular

Un servei de neteja regular garanteix que la teva llar estigui sempre en perfecte estat. Els professionals de la neteja visiten la teva casa amb freqüència per realitzar tasques de neteja general com aspirar, escombrar, fregar, i polir superfícies.

Neteja en profunditat

La neteja de profunditat és ideal per a aquells moments en què necessites una neteja més exhaustiva. Aquest servei inclou la neteja de racons, taques difícils, i zones sovint oblidades, com darrere dels electrodomèstics i sota els mobles.

Neteja de vidres i finestres

Mantenir els vidres i les finestres nets pot ser una tasca desafiante. Els professionals de la neteja utilitzen equips especialitzats per garantir que les teves finestres quedin impecables, tant a l’interior com a l’exterior.

Neteja de cuines i banys

Les cuines i els banys són les zones que més acumulen brutícia. Els serveis de neteja professionals se centren en desinfectar i netejar aquestes àrees, assegurant un entorn segur i higiènic.

Neteja Post-Obra

Després d’una reforma, la teva llar pot quedar plena de pols i deixalles. Un servei de neteja post-obra s’encarrega de deixar la casa en perfectes condicions, llesta per ser habitada.

Contacta amb nosaltres per a la neteja de la teva llar i estalvia temps i esforç per dedicar-te a altres activitats mentre que ens encarreguen de la neteja de la teva llar de manera professional. A la nostra empresa de neteja t’oferim flexibilitat en els horaris, adaptant-nos a les teves necessitats i disponibilitat.

Entrada similar