Neteja de locals

La neteja de locals comercials no només és vital per seguir les normatives d’higiene essencials i requerides per llei, sinó que també és clau per projectar una imatge atractiva davant dels usuaris i clients, cosa que pot resultar en un increment de les vendes i el prestigi de la marca.

Per què és vital la neteja de locals comercials i botigues?

La tasca de neteja de locals comercials, com ara una botiga de moda, varia significativament de la neteja que cal en una cafeteria, una perruqueria o un restaurant. La diferència rau no només en el tipus de mobiliari, sinó també en el tipus de neteja: desinfectar una cuina, un forn o una campana extractora, exigeix ​​l’ús d’equips i solucions de neteja escollits específicament per a cada espai.

Per tant, abans de netejar l’establiment, és essencial comptar els serveis d’una empresa experta en neteja que compti amb personal qualificat, així com l’equip i els productes més adequats per a cada necessitat particular.

Aquests són alguns dels serveis de neteja que el nostre equip d’experts pot oferir pel teu negoci:

  • Neteja d’aparadors.
  • Neteja de vidres, finestres i miralls.
  • Desinfecció de mobles i taulells.
  • Neteja de terres (ja siguin de gres, marbre, fusta, etc.).
  • Neteja de sanitaris.
  • Neteja de persianes.
  • Higienització de plantes industrials.
  • Neteja d’àrees de cuina a restaurants.

Per què optar per una neteja profunda amb l’ajuda d’Activitats i Serveis?

Amb una experiència de més de 40 anys, a Activitats i Serveis tenim un equip de professionals altament capacitats per fer neteges en locals comercials com perruqueries, cafeteries, botigues o qualsevol altre espai o establiment.

Oferim un servei al client personalitzat, professional i adaptable, cosa que ens facilita assolir una excel·lència en cada projecte executat, mantenint sempre un compromís amb la protecció del medi ambient.

Per demanar un pressupost sense compromís, no dubtis a contactar amb nosaltres al telèfon: +34 972 50 01 23.