Síndrome de Diògenes

La síndrome de Diògenes, caracteritzada per l’acumulació excessiva d’objectes i escombraries a la llar, planteja un desafiament significatiu no només per a qui el pateix sinó també per als familiars i la comunitat. La neteja a fons per síndrome de Diògenes esdevé, així, una necessitat per restablir la salubritat i l’ordre en aquests espais.

Identificació i actuació immediata

El primer pas davant la sospita d‟un cas de síndrome de Diògenes és identificar clarament els signes d‟acumulació desmesurada. Un cop confirmat, és crucial actuar de manera ràpida i decidida, cercant la intervenció d’una empresa experta de neteja a fons.

A Activitats i Serveis oferim un servei de neteja a fons per síndrome de Diògens i d’acumulació que consisteix en la recollida i classificació dels residus i la desinfecció i neteja. Tot això gràcies a l’ús de productes químics d’alta qualitat.

Procés de neteja i desinfecció

La nostra tasca de neteja inclou el buidatge complet de l’habitatge, eliminant qualsevol element que no sigui essencial i que contribueixi al problema d’acumulació. Tot seguit, es realitza una neteja profunda que abasta desinfecció i higienització, garantint així l’eliminació de qualsevol risc per a la salut. Tot això gràcies a l’ús de productes químics d’alta qualitat.

  • Buidem completament l’habitatge, evitant danys físics a la persona que pateix la síndrome.
  • Netegem i desinfectem a fons de l’habitatge afectat.

La recuperació d’una llar habitable de manera saludable és l’objectiu final de la neteja a fons per síndrome de Diógenes. En aquest procés no sols busquem tornar l’habitatge a un estat habitable, sinó també ajudar la persona afectada a començar un nou capítol assegurant que l’espai sigui segur, net i acollidor, permetent així una millor qualitat de vida.

A Activitats i Serveis , ens comprometem a oferir solucions efectives i discretes per enfrontar aquest complex desafiament, garantint espais nets, segurs i habitables. Contacta amb nosaltres per informar-te sense compromís!